The Team

מרכיבים שעושים את ההבדל

ala - alpha lipolic acid.png

5-ALA
(אמינו לבוליניק  אסיד)

שימוש ב ALA-5 בשילוב עם טיפול פוטודינמי מהווה שיטה חדשנית ויעילה לטיפול בהצערת העור.
 
במהלך החשיפה של מולקולות ה ALA-5 לאור הלד הן עוברות ראקציה פוטו -כימית הגורמת שידור אנרגיה בצורת חום לתאי העור. החום מגביר תהליכים מטבוליים ומעודד ייצור גדול יותר של תאי עור. כאשר אנרגיה החום מגיעה לפיברובלסטים )או תא סיב ,תא ברקמת החיבור המייצר ומפריש החוצה את אבני הבניין ורכיבים הסיביים( מפעילה אותם ומשיגה אפקט
ANTI-AGING.


אמינו לבוליניק  אסיד היא חומצה עוצמתית בעלת יכולת
חסרה תקדים: מסוגלת להפחית את הדלקת הגורמת להזדקנות עור מואצת, יכולה להגביר ולשפר ייצור האנרגיה בתאים, מגבירה את יצור של סיבים ברקמת החיבור, בעיקר סיבי קולגן ואלסטין, מנטרלת מתכות כבדות ורדיקלים חופשיים ומפחיתה קמטוטים וקמטים.
כאשר חומצה אלפא ליפואית נחשפת לאור הלד, הוא משנה את המולקולות והריכוזי החמצן, מה שפוגע בקְׁ רּום והורס את התאים של חיידקי ה- .acne-Pבמקביל, מקטינה את גודל ופעילות הבלוטות המייצרות שומן )בלוטות החלב( ותורמת להפחתת האקנה בעור

Centella

 בטח ששמעת על הצמח, מקורי מאסיה, בשם סנטלה אסייתית הנחשב לעשב עתיק ומועדף מאוד ברפואה הסינית לריפוי ולכיווץ פצעים וצלקות ולהרגעה והפחתת דלקות ולחידוש העור .
 
מעבדת סקיימדיק ייצרה את הדור המתקדם של פפטידים צמחיים מקוריים (פיטו -פפטידים) תגלית מהפכנית שפותחת את הדלת לדור חדש של קוסמטיקה באמצעות תהליך פיתוח ייחודי המזהה, מייצר ומרכז תרבית תאי גזע צמחיים מותאמים בעלי תכונות ההתחדשות הגבוהות ביותר והמסוגלים לשמור על פוטנציאל הזה לאורך זמן .
 
כאשר לקוחים פיטו -פפטידים של צמחה CENTELLA וחושפים אותם לאור מתחילים תהליך הנקראה על ידי המומחים : effect global youth-re מסוגלים להפוך את הזדקנות התאית, יכולת ריפוי והתחדשות גבוהה, מגנים על התאים, מגנים ו מתקנים את ה- DNA התאי ויש להם אפקט של like-factor growth (גורם גדילה).
 
על פני העור תהליכים אלו מתורגמים בשיפור כללי של העור, הפחתת קמטים, הגברת גמישות ומוצקות
CENTELLA REVERSA 2.jpg
DNA Strand

Argirelox

או בשמו המדעי אצטיל הקסה פפטיד 3 ,הינו פפטיד המופק מחלבונים הנמצאים ברעלן בוטליניום )''בוטוקס''( המבצע פעולה דומה לבוטוקס: מרפה שריר, מחליק קמטוטים וקמטים ו“ממלא“ אותם.

 

בניגוד לבוטוקס, ארגירילין היא מולקולה מאוד מיוחדת, מורכבת מ 6 חומצות אמינו בלבד, פועלת למכלול קולטן חלבון המסייע לעורר תנועת שרירים. הוא עובר בין העצבים והשרירים ומונעת התכווצויות שרירים. פחות התכווצויות שרירים פחות קמטים.

 

בנוסף ממריץ את ייצור הקולגן, החלבון האחראי על עור מוצק

ובריא. גם הוא מסייע במניעת היווצרות קווים דקים וקמטים ומשפר את רמות הלחות בעור .

Gold Colloidal

אנו במעבדת סקיימדיק מייצרים זהב בצורת ננו - כלומר בחלקיקים מיקרוסקופיים בגודל מולקולרי פחות מ- 100kDa גודל המאפשר לו להיכנס לעומק העור ולנקודות שונות של אפידרמיס, דרמיס וכו' בלי שהעור יפרש אותו כפתוגן או חומר זר המסוגל לעורר את מערכת החיסון .

 

חלקיקי זהב אלו נצמדים בשדות אלקטרוסטטיים של החלבונים ופועלים כסוללה (טעינה וייצור אנרגיה אלקטרומגנטית). כאשר הוא בא במגע עם אור, הוא מוליך אותו ויוצר אנרגיה וחום הגורם להתחדשות והצערת העו ר.

 

בנוסף ההצמדה של הזהב לחלבונים, אשר בדרך כלל מלאים ברדיקלים חופשיים מונע הצטברות שלהם. כמו שידוע רדיקלים חופשיים הינם אחד הגורמים המרכזיים של הזדקנות העור. וזה לא נגמר כאן בטיפול פוטותרפיה. השפעתם של חלקיקי הזהב תמשיך לעבוד גם לאחר מכן כאשר העור נחשף לשמש .

Image by Kai Dahms
Molecules

Matrixyl

מטריקסיל הוא ליפו -פפטיד, חומצת שומן המעורבת בחומצות אמינו המעורר סינתזה של מקרומולקולות של המטרי קס החוץ -תאי )המקיף את התאים ומספק להם תמיכה מבנית ובקרה תקשורת בין -תאית(.

 

מטריקסיל מעודד סינתזה של שישה חומרי היסוד חשובים של התאים:

  • קולגן I

  • קולגן III

  • קולגן IV

  • למינין -5( גליקופרוטאין

  • פיברונקטין - גליקופרוטאין ברקמות המכילות פיברובלסטים

  • חומצה היאלורונית

 

מחקרים קליניים מראים את הצלחה בשימוש של פפטיד מטריקסיל לריפוי העור, לשיפור בעובי העור ובעומק וצפיפות הקמטים. בשילוב עם פוטותרפיה פפטידים מטריקסיל מסוגלים לעורר בעור ניאו -קוגנזה ):neochogenesis (ריפוי וחידוש של הקולגן הקיים, תהליך חיוני לחידו ש והצערת העור.

 GRANATUM LUMINIA

לומיניה גרנטום גורם גדילה נוגד חמצון ואנטי דלקתי.

 

מרכיב רב-פעיל המייוצר מפרי הרימון כדי להילחם בפגמי פיגמנטציה באופן סינרגיסטי. מעכב סינתזת מלנין, חוסם תקשורת בין תאי מלנוציטים )המייצרים פיגמנט( ומשפיע במיוחד על כתמים כהים, מעניק גוון עור אחיד מעניק הפקט הבהרה, הגנה אנטי -אןוקסידנטית

LUMINIA GRANATUM™.jpg
Quora Noni.png

™QUORA NONI

הוא מרכיב פעיל עשיר בתאים טוטו -פוטנטיים הפועלים באופן סינרגי נגד דיסביוזה: חוסמים את התקשורת בין תאים מיקרוביאלים.

 

מערכת תקשורת זו (Virulence (מתרחשת מכיוון שחיידקים מדברים זה עם זה באמצעות אותות אלה (Quormones(ויוצרים ביו פילמים. צמחים מותקפים ללא הרף על ידי מיקרואורגניזמים והם פיתחו מספר אסטרטגיות לחסום ולפרוץ את אותות התקשורת הללו, ותכננו מערכת מקורית וחכמה להילחם בתקשורת מיקרוביאלית בשם Quenching Quorum המשתמשת אנטי -קורמונים.

 

במעבדת SKYMEDIC הצלחנו לייצר מרכיב פעיל נגד חיידק האקנה על ידי פריצה למערכות התקשורת שלהם, בדיוק כמו הצמחים.

TURMERIA ZEN

אקנה היא בעיה קלאסית שאנשים מתמודדים איתה. החיידקים והלכלוך סותמים את נקבוביות העור וגורמים לפצעונים.

 

TURMERIA ZEN הינו מרכיב רב פעיל מתאי גזע של כורכום, עם תכונות אנטי מיקרוביאליות, אנטיבקטריאליות ואנטי דלקתיות המסייע בריפוי האקנה, בשמירת על עור נקי והפחתת ייצור סבום.

Turmeria-zen.jpg
Arabian coton.jpg

ARABIAN COTTON

 חומר פעיל שמקורו בתאי גזע צמחיים מתורבתים ומעוגנים של herbaceum Gossypium  (כותנה ערביום) הגודל באזורים הצחיחים של אפריקה ושל סעודיה.

 

בשל התנאים הסביבתיים הקשים, הצמח פיתח מגוון רב של מולקולות הגנה (פנוליות ופלבנואידים) המסייעות לתא הצמח להיות חזק יותר, להגן ולתקן את עצמו במיוחד מפני נזקי השמש.

 

™COTTON ARABIAN הוא מרכיב קוסמטי בעל פטנט המיוצר בטכנולוגיית ™Factors Cell Plant  ומסייע לתאי העור מפני פגיעה פוטו-אייג'ינג המכסה את כל ספקטרום השמש הודות לפעילות הטבעית החדשה והחדשנית שלה בתחום פוטו -הגנה: UV ,IR ו- VISIBLE ,כולל הגנה נגד אור כחול (אנרגיה גבוהה, בדרך כלל ממכשירים אלקטרוניים בהם אנו משתמשים כל הזמן בחיי היומיום שלנו).

coralline-p.jpg

Coralline P

קורלין הינה אצה שבאופן טבעי יש לה סידן המצורף לפפטיד ובאותו הזמן פפטיד זה מביא סידן לתָא.

 

אם נבין שהחמצן בתאים נקבע לפי ריכוז הסידן, זה יעזור לנו להבין כמה המרכיב הזה חיוני בתוך מוצרי SKINOX כדי להגביר את החמצן לתאים,וכך לטפל ולהימנע תופעות של אדמומיות, רוזציאה ודרמטיטיב בעור.

Acid Tranhexamic

 חומצה טראנקסאמית פפטיד בעל אפקט טנסור (אפקט בוטוקס), מכונה גם "התחליף להידרוקווינון" בגלל היכולת לעקב משמעותי את ייצור המלנין, להבהיר את העור ולשפר כתמי פיגמנטציה.

 

חומצה הטרקסונומית מפריעה לקשר של תאי מלנוציטים (המייצרים פיגמנט) ותאי עור רגילים, מפחיתה את חומרי התיווך שגורמים לייצור פיגמנט לאחר חשיפה ל- ,UV וגם מאטה את יצור המלנין.

Petri Dish